Домой Туризм Подорож у вихідні: цікаві тури

Подорож у вихідні: цікаві тури

582
0

Існує місто, в який ти не просто приїжджаєш, а переносишся в казку. Рівне-це саме те місто. У ньому живуть трохи менше двохсот п’ятдесяти тисяч чоловік, тому нерідко виникає питання про те, як же провести вихідні. У Рівному є багато всього, починаючи від старих церков, закінчуючи театром-лабораторією.

Відмінні вихідні в місті Рівне

У Рівному є велика кількість організацій, які займаються організацією турів по місту. На сайті https://atlanttour.com.ua/turyzrivnoho/ можна детальніше ознайомитися з різними варіантами відпочинку, який буде відповідати все вашим вимогам. Перед вибором туру потрібно розуміти те, що саме ви хочете відвідати за вихідні:

  • Музей Бурштину

Дане місце відкрито було не так давно-в 2010 році. Тут кожен може вивчити ті Бурштини, які старші за нашу історію. Наприклад, є породи, яким вже більше сорока мільйонів років. Також в музеї представлені різноманітні предмети побуту та ювелірні прикраси, які дивують відвідувачів.

  • Алея кованих скульптур

Багатьом людям не дуже подобається відвідувати музеї, галереї і так далі. Все-таки природа і свіже повітря ваблять в рази більше. Для таких людей існує алея, на якій представлені різноманітні роботи ковалів. Багато з скульптур мають глибокий сенс і змушують задуматися про життя, цінності і близьких людей. Ковалі доклали чималих зусиль для створення подібного шедевра, тому хоча б раз оцінити їх працю можна точно!

  • Тунель Любові і тунель пристрасті

Для жителів і відвідувачів міста Рівного дані пам’ятки стануть знахідкою. Все-таки не дарма все нахвалюють і постійно згадують це місце, яке знаходиться за містом. Важливим фактом є те, що тепер можна здійснювати швидкі весільні церемонії. Все-таки багато закохані хочуть якомога швидше з’єднати себе узами шлюбу, а в такому місці точно захочеться це зробити. Їхати двадцять чотири кілометри точно варто, щоб побачити такі ваблять і атмосферні тунелі.