Домой Социум Лечение зубов под микроскопом: преимущества, когда используется

Лечение зубов под микроскопом: преимущества, когда используется

268
0

Сучасна стоматологія розвивається відповідно до вимог часу. Так, в даний час фахівці використовують дентальні Мікроскопи, що дозволяють збільшувати зображення до 40 разів, виводячи картинку на монітор. Детально про використання мікроскопів в стоматології, можна дізнатися, перейшовши за посиланням медичного центру доктора Онутчака https://onutchak.com.ua/pidmicro. фахівці медичного центру дадуть відповідь на всі питання пацієнтів та інших зацікавлених осіб, в онлайн режимі.

Де використовують дентальні Мікроскопи:

  • Даний вид пристрою використовують для діагностики, вивчення будови зубного ряду.
  • Ендодонтичне лікування (складний етап роботи стоматолога, пов’язаний з лікуванням каналів).
  • Препарування під ортопедичні конструкції.
  • Лікування карієсу.
  • Видалення сторонніх тіл з каналів зуба.

Крім цього, дане обладнання використовують для закриття отворів, створених під час пошкодження зубного кореня. Далі ментальні Мікроскопи використовують для видалення штифтів, вкладок, реставрації, для видалення кіст, резекції кореня і т.п. фахівці медичного центру в будь-який час проконсультують пацієнтів з різних питань лікування.

Якими перевагами відрізняється дентальний мікроскоп

При істотному збільшенні лікар бачить всі елементи оброблюваної порожнини і поверхні, анатомічні відхилення, патології, межі між здоровою тканиною зуба і його пошкодженою частиною.

Також з використанням мікроскопа лікар може точно встановити конструкції, призначені для виправлення прикусу, відновлення зубного ряду. Фахівці відзначили, що до 7% помилок, допущених в попередньому лікуванні, можна виправити за допомогою вторинного втручання, скориставшись дентальним мікроскопом.

Оптична конструкція дозволяє істотно збільшити продуктивність праці стоматолога. Завдяки мікроскопу, фахівець може виконувати великий обсяг робіт зі складними втручаннями на оптимальний часовий проміжок. В процесі експлуатації обладнання забезпечується висока гігієнічність установки, мікроскоп легко стерилізується і піддається антимікробному впливу.